Mam pytanko co do bonusu, ponieważ nie ma tego na ich stronie: Czy bonus wystarczy obrócić 3 razy czy trzeba jeszcze uzyskać jakąś określoną kwotę ?? Chodzi mi o to czy da radę postawić 200zł 3 razy po kursie 1.01 i kasa będzie do wypłaty. Więc jak to jest ?? Wiem mogę zadzwonic i się zapytać, ale jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź
niewazne jaki kurs, wazene ze 3 fazy obrócisz ta kasą
macromia napisał/a:
A jak jest z wypłatami ?? Ktoś już wypłacał ?? Chcą dowód osobisty lub inny dokument ?? I jak szybko wypłacają na konto ?? Fajne mają kursy
z wypłątami tez nie ma problemu i po paru dniach kasa na koncie, skanów dowodów raczej nie wymagaja, no moze w pojedynczych przypadkach sie zdarza
Mam pytanie bo na stronie Unibetu pisze ze gdy wyplacam mniej niz 75zł to pobierana jest opłata 15zl, a gdy wyplace 100zl , to pobierana jest jakas oplata ?? czekam na odpis i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez mlodysw 2005-10-29, 12:33, w całości zmieniany 1 raz
Ja również mam pytanie. Czy jeśli wpłacam 200 zł i dostaję 200 bonusu, to czy mogę od razu wypłacić np. 20zł (z depozytu) czy trzeba czekać z wypłatą do obrócenia bonusu??
Mam pytanie bo na stronie Unibetu pisze ze gdy wyplacam mniej niz 75zł to pobierana jest opłata 15zl, a gdy wyplace 100zl , to pobierana jest jakas oplata ?? czekam na odpis i pozdrawiam.
jak wpłacasz więcej to nie ma opłat
macromia napisał/a:
Ja również mam pytanie. Czy jeśli wpłacam 200 zł i dostaję 200 bonusu, to czy mogę od razu wypłacić np. 20zł (z depozytu) czy trzeba czekać z wypłatą do obrócenia bonusu??
stary zastanów sie nad tym co piszesz bonusy nie sa po to zeby je od razu wypłacać, jaki zysk z tego mieli by bukmacherzy??? pomyśl logicznie, obrócisz te 3 razy i wtedy możesz dopiero wypłacać wszsytkie te bonusy maja na celu tylko tak naprawde "zablokowanie" kasy graczy, poprzez to iż trzeba tę kasę ileś tam razy obrócić, a przytym co oczywiste straćić w dużej ilości przypadków
No dobra, ale z tego co rozumiem to wystarczy bonus obrócić 3 razy a depozytu nie trzeba tak ??
tak :
"Depozyt zostanie podwojony maksymalnie o kwotę 200 złotych. Przed dokonaniem wypłaty bonusem należy obrócić trzykrotnie. "
Okej. Dzięki! I jeszcze ostatnie pytanie (musze się wszystko wywiedziec bo chcę tam wpłacić kasę ). Otóż: Czy w obecnej chwili oferta bukmachera Unibet odbiega znacząco od innych buków (np. betandwin) Chodzi mi o to czy jest dużo mniej zdarzeń, porównywalnie czy jak ??
No dobra, ale z tego co rozumiem to wystarczy bonus obrócić 3 razy a depozytu nie trzeba tak ??
tak :
"Depozyt zostanie podwojony maksymalnie o kwotę 200 złotych. Przed dokonaniem wypłaty bonusem należy obrócić trzykrotnie. "
Okej. Dzięki! I jeszcze ostatnie pytanie (musze się wszystko wywiedziec bo chcę tam wpłacić kasę ). Otóż: Czy w obecnej chwili oferta bukmachera Unibet odbiega znacząco od innych buków (np. betandwin) Chodzi mi o to czy jest dużo mniej zdarzeń, porównywalnie czy jak ??
ja nie dostrzegam większych różnic, a oferta jest bardzo dobra, spiesz sie bo bonus tylko do 7 listopada jest
Spoko jutro lub najpóźniej w środę wpłacę kasę. Wielkie dzięki za pomoc, odpowiedziałeś na wszystkie zadane przeze mnie pytania. Należy ci się pochwałą. Wywiązujesz się wzorowo ze swoich obowiązków. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI !!! Oczywiście wszystko to o krzys_nowak :tak:
Ostatnio zmieniony przez obst_macromia 2005-10-30, 14:25, w całości zmieniany 2 razy
No i wpłaciłem kaskę w poniedziałek rano, koło 11 (200 zł) i już w środę około 19:30 miałem kasę na koncie z od razu przyznanym bonusem (wtorek był wolny, więc banki nie pracowały) . Dlatego co do sprawności nie mam żadnych zastrzeżeń, zobaczę tylko jak szybko rozliczają kupony i wypłacają kasę. Na razie bardo mi się podoba !!!
Jesli ktos jest chetny, moge polecic komus Unibet.com w celu skorzystania z bonusu i 50 zl ODDAC. Czyli wplacasz 100 zl, dostajesz 100 zl od Unibet`u a ja Tobie wplacam 50 zl po Twoim obroceniu - czyli de facto, wtedy kiedy ja otrzymam 100 zl na swoje konto. Masz 250 (zamiast 100) zl a ja 50 zl. Preferowany przelew na konto bankowe, jak ktos sie uprze moze byc jakos inaczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group