Witam wlasnie zalozylem sobie swieze konto w Unibet i teraz moje pytanie odnosnie wplaty kartą : posiadam konto w banku pekao , jest to konto junior od 16+ lat , mam karte : maestro .Czy moge sobie wplacic ta karta pieniądze do depozytu ? mimo ze tam podane sa tylko 3 karty:VISA , Electron i mastercard ale o ile sie niemyle maestro to chyba mastecard wiec bardzo prosze o szybką odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez BePe 2009-11-05, 11:34, w całości zmieniany 1 raz
aha dzieki za odpowiedz handicap ale jest ktos moze kto byl w mojej sytuacji i wplacal taka wlasnie karta ? o ile sie nie myle karta meastro jest wlasnie jedna z kart mastercard..
Załóż konto na Moneybookers albo netellerze. wpłać na nie kartą a stamtąd do bukmachera, albo znajdź bukmachera, do którego możesz wpłacić maestro. Ew. kup sobie kartę paysafecard. Jeśli założysz konto na netellerze to minutę po Twoim depozycie zadzwonią do Ciebie by zautoryzować transakację kartą (oni mają duże zabezpieczenia).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group