Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Analizy oraz Informacje » Tenis » US Open
Zamknięty przez: duncan
2009-09-21, 10:50
US Open
Autor Wiadomość
Hogan

Tematy: 3

Wysłany: 2009-09-09, 13:03    

Djokovic Novak - Verdasco Fernando 2

milenium : 2,37
myBet : 2,70

Oglądałem mecz Verdasco z Johnem Isnerem i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem gry Hiszpana. Bardzo dokładne uderzenia, znakomita gra kątowa i serwis praktycznie nie do przełamania. Djokovica z kolei nie oglądałem, rozprawił się gładko z Radkiem Stepankiem 3-0, ale wiem że w poprzednich meczach formą nie świecił a miał bardzo słabych przeciwników, robił bardzo dużo błędów, serwisem także nie powalał. Może tutaj być bardzo wyrównany mecz ale w końcowym rozrachunku wygra Hiszpan, więc myślę że można postawić jakąś niewielką stawkę na Verdasco ;)

Bondarenko Kateryna - Wickmayer Yanina 1

milenium : 1,63
myBet : 1,60

Wg mnie nie ma co tutaj dużo pisać, Bondarenko jest w życiowej formie o czym świadczy to że chyba pierwszy raz zaszła tak daleko. Świadczy o tym także pokonanie Dulko w poprzedniej rundzie 6-0 6-0 ! , na tym etapie jest to wyczyn prawie historyczny przynajmniej jak dla mnie :P . Z kolei Wickmayer też chyba po raz pierwszy zaszła tak daleko w Wielkim Szlemie, jednak nie ma takiej formy jak Ukrainka. Jak dla mnie można śmiało posłać kuponiki na Bondarenko :)

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

Drizzd91

Tematy: 32

Wysłany: 2009-09-09, 14:14    

CytatHogan napisał/a:

Oglądałem mecz Verdasco z Johnem Isnerem i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem gry Hiszpana. Bardzo dokładne uderzenia, znakomita gra kątowa i serwis praktycznie nie do przełamania. Djokovica z kolei nie oglądałem, rozprawił się gładko z Radkiem Stepankiem 3-0, ale wiem że w poprzednich meczach formą nie świecił a miał bardzo słabych przeciwników, robił bardzo dużo błędów, serwisem także nie powalał. Może tutaj być bardzo wyrównany mecz ale w końcowym rozrachunku wygra Hiszpan, więc myślę że można postawić jakąś niewielką stawkę na Verdasco ;)

ja sobie dodam kilka zdań bo nie mam niestety czasu na pisanie anali:
-Value 2.70 w Mybecie mi sie podoba, widzialem wczoraj jeszcze 3.10 na Verdasco w Bwin ale tych kretaczy nie polecam
- Verdasco trzeba przyznać ma farta :)) Haas miał go kilka razy na widelcu (chyba 2 razy serwowal na zwyciestwo w secie aby dac sie przelamac) zamiast 3:0 dla Haasa bylo 3:2 ale dla Fernando (choc na niego stawialem :P )
- Trzeba wziąść jedno pod uwagę: Czym dalej Nole gra w turnieju tym jego forma/mobilizacja rośnie. Jesli Djoko zagra jak z Nadalem w zeszlym turnieju to Fernando bedzie mogl sie pakowac, na pewno wiecej doswiadczenia ma Nole ktory jest bardziej utalentowanym zawodnikiem oraz ktory potrafi na najwazniejsze pilki w formie spiac sie oraz pokazac jakies niesamowite zagranie. Z drugiej strony Nando achhh ta sila i dynamika jak to kiedys "Malarz" powiedzial: Jesli jest w formie i ma swoj dzien, malo jest osob ktore moga z nim wygrac. U Fernando forma jest ale przyznajmy sie szczerze to jednak ciagle Pussiak ktory potrafi w najwazniejszych momentach niesamowicie dac dupy (Patrz mecz z Roddickiem). Dla mnie no bet, może over

Hogan

Tematy: 3

Wysłany: 2009-09-10, 10:30    

CytatCytat:

Bondarenko Kateryna - Wickmayer Yanina 1

milenium : 1,63
myBet : 1,60

Wg mnie nie ma co tutaj dużo pisać, Bondarenko jest w życiowej formie o czym świadczy to że chyba pierwszy raz zaszła tak daleko. Świadczy o tym także pokonanie Dulko w poprzedniej rundzie 6-0 6-0 ! , na tym etapie jest to wyczyn prawie historyczny przynajmniej jak dla mnie :P . Z kolei Wickmayer też chyba po raz pierwszy zaszła tak daleko w Wielkim Szlemie, jednak nie ma takiej formy jak Ukrainka. Jak dla mnie można śmiało posłać kuponiki na Bondarenko :)

niestety deczko się zbłaźniłem :] na swoje usprawiedliwienie dodam że Verdasco grał z jakąś kontuzją mięśni brzucha :P a Bondarenko to zupełnie nie wiem co to zrobiła.

[ Komentarz dodany przez: duncan: 2009-09-10, 11:06 ]
nikt tu nie jest wszechwiedzący, myli się każdy, każdy miewa wzloty i upadki, ale każda uwaga, każda analiza jest dla nas cenna ;)

Gribo

Tematy: 1

Wysłany: 2009-09-11, 16:53    

K. Clijsters - Williams Serena
typ: wynik 1:2
kurs: 3.70
buk - Betsson
godz: 18:35

Dzisiejszy pojedynek zapowiada sie bardzo ciekawie, wracająca na korty Clijsters zmierzy sie z Serena Williams, aby było ciekawej belgijka w 4 rundzie tego turnieju wyeliminowała siostre Sereny, Venus. Serena w turnieju radzi sobie świetnie do tej pory nie straciła jeszcze setu, jej siłowy styl gry, mocny serwis i gra przy siatce powinna wystarczyc na beligijke. Bilans pojedynków tych tenisistek wypada na korzyśc amerykanki która wygrywała 3 krotnie, przy jednaj porazce. Jednak te statystyki nalezy traktowac z przymróżeniem oka, poniewaz było to 6 lat temu. W dziejszym pojedynku Clijsters bedzie stac na urwanie seta amerykance ale na zwyciestwo z tak swietnie grajaca Serena bedzie trudno.

gromsky86

Tematy: 5

Wysłany: 2009-09-13, 09:13    

Spotkanie: Nadal - Del Potro
Typ: 2
Kurs: 2.14
Buk: Betsson.com
Data:13.09.09 18:05

Półfinałowe spotkanie US Open, od kilku dni zawodnikom przeszkadzał w grze deszcz,przerwa nastąpiła przedwczoraj,Del Potro zdołał uniknąć czekania i zdążył przed deszczem pokonująć bardzo pewnie Chorwata Cilica 3-1 w setach, Del Potro dość długo wchodzi w mecz,komentatorzy mówią,że jest jakiś taki niewyraźny,ale zauważmy,że po jakimś czasie to zupełnie inny człowiek, grający z polotem, konepcją gry, Argentynczyk w dużym gazie,sezon na hardzie bardzo udany,osatnio 2 finały w których jeden wygrany,Rafa do niedawna jeszcze numer 1 rankinkgu ATP,stracił je oczywiście na rzecz Federera po Wimbledonie w którym to Hiszpan nie startował, Nadal przed Wimbledonem nabawił się kontuzji kolana i można powiedzieć,że kontuzji nie wyleczył do dziś ,praktycznie w każdym spotkaniu Nadal brał medical time out i prosił o pomoc lekarzy, kto wie,może gdyby nie przerwa spowodowana deszczem Rafa nie pożegnałby się z turniejem w meczu z Gonzalezem, wczoraj Fena wyszedł na kort mało skoncentrowany,nieobecny,widziałem Nadala w meczu z Almagro gdzie dał się łamać dobre pare razy,aa Almagro nie potrafił tego wykorzystać, H2H między obojga Panami 4-2 dla Rafy,ale ostatnie 2 pojedynki na hardzie wygrał Del Potro i to jeden calkiem niedawno,bo niecałe miesiąc temu w dwóch setach (7-6,6-1), dziś możemy spodziewać się bardzo wyrównanej gry,ale większe szanse w tym meczu daje Argentynczkowi,gdyby nie kontuzjowane kolano Rafy,miałbym wahania,ale przy takim obrocie sprawy gram Del Potro, vamooos!!

pawko12

Tematy: 13

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2009-09-14, 16:49    

spotkanie: Roger Federer (SUI) - Juan Martin Del Potro (ARG)
typ: over 9,5 gema w 1 secie
kurs: 1.55
buk: Betsson
godzina: 22:05
analiza: Dzis final US Open mężczyzn. Faworyt Federrer zmierzy sie z Del Potro. Zapowiada sie bardzo zaciete spotkanie. Ja w tym meczu stawiam, ze pierwszy set bedzie bardzo zaciety i zostanie rozegranych w nim wiecej niz 9 gemow. Mysle, ze nie bedzie przelaman w 1 secie, gdyz obaj zawodnicy dysponuja bardzo dobrym serwisem, dzieki ktoremu z latwoscia wygrywaja swoje podania. Zapowiada sie tie-break w 1 secie, choc bardzo mozliwe, ze tak jak w przypadku wczorajszego meczu Rogera z Djokovicem set moze skonczyc sie wynikiem 7:5. Obaj zawodnicy w caly turnieju grali wybornie. W polfinalach nieoddali seta rywalom (Del Potro gral z Nadalem a Roger z Djokovicem). Obaj w caly turnieju stracili zaledwie po 2 sety wiec sa to zawodnicy, ktorzy w dzisiejszym finale powinni nam dostarczyc mnostwo emocji.
h2h
05/06-09 Roland Garros Paryż, Francja Polfinaly Europa Kort ziemny Federer R. 3:2 36 76 26 61 64
16/05-09 Madryt, Hiszpania Polfinaly Europa Kort ziemny Federer R. 2:0 63 64
27/01-09 Australian Open, Melbourne Cwiercfinaly Australia Kort twardy otwarty Federer R. 3:0 63 60 60
17/10-08 Madryt, Hiszpania Cwiercfinaly Europa Kort twardy w hali Federer R. 2:0 63 63
25/10-07 Swiss Indoors, Basel, Szwajcaria R16 Europa Carpet indoor Federer R. 2:0 61 64
28/06-07 Wimbledon, Anglia R64 Europa Trawa Federer R. 3:0 62 75 61 :arrow:
imponujacy bilans dla Szwajcara. 6 zwycieztw bez porazki robi wrazenie. Jednak Del Potro to dwudziestoletni zawodnik, ktory jeszcze duzo sie uczy. Widac ze robi olbrzymie postepy i w rankingu ATP pnie sie na sam szczyt. Ostatni mecz miedzy tymi zawodnikami w Paryzu byl bardzo emocjonujacy (3:2 wygral Roger). Dzis wynik moze byc podobny (choc Federer na kortach twardych jest jeszcze lepszy) mimo to argentyczyk nie podda sie bez walki. Wczoraj Roger pokazal swoj geniusz wygrywajac z Djokovicem we wspanialym stylu (szczegolnie 2 ostatnie pilki w meczu zrobily ogromne wrazenie na publice). Del Potro takze wszystkim zaimponowal wygrywajac z Nadal w 3 gladkich setach. Zapowiada sie final marzen i szansa Federera na 6 z kolei tytul w US Open. Co ciekawe, Federer w kazdym finale US Open ma innego rywala wiec potwierdza swoja gra ze w US Open pokonac go jest niemozliwe.

duncan

Tematy: 301

Wysłany: 2009-09-14, 19:33    

Cytatpawko12 napisał/a:
wygrywajac z Djokovicem we wspanialym stylu

Z tym stylem to ja bym trochę polemizował, dla mnie generalnie ten mecz stał na bardzo przeciętnym poziomie, szczególnie jeśli się weźmie pod uwagę fakt, co naprawdę ci gracze potrafią. Ogólnie było sporo błędów, sporo zachowawczej gry i gdyby nie to jedne fenomenalne zagranie Rogera to o tym meczu nikt miesiąc później już by nie pamiętał.

handicap

Tematy: 11

Wysłany: 2009-09-14, 19:53    

Dokładnie tak. Nudy jak flaki z olejem. Roger zagrał na 60% możliwości, Djoko na 70%, a i tak Fed był troszkę lepszy i taka różnica "lepszości" utrzymywała się przez cały mecz. Nie było wahań w żadną ze stron, od początku było widać kto będzie o te kilka punktów lepszy i nic się nie zmieniło do samego końca. Wynik obrazuje idealnie różnicę (niewielką) poziomów.

rafael86

Tematy: 19

Wysłany: 2009-09-14, 21:36    

Del Potro - Federer
powyżej 3,5 seta
kurs 1.5
Expekt

Co prawda Federer znajduje się w bardzo dobrej dyspozycji i dotychczasowe mecze w US Open wygrywał stosunkowo łatwo, pokazując klase i pełnie umiętności głównie w kluczowych momentach, co prawda Argetyńczyk jest debiutantem w finale oraz jest przeciwnikiem którego do tej pory Roger prawie zawsze z łatwością ogrywał to jednak intuicja podpowiada mi że w 3 setach ten mecz sie nie skończy. Argentyńczyk jest w znakomitej dyspozycji, stracił w turnieju tylko 2 sety. Doskonale serwuje, jest cięzki do przełamania, do tego gra dość ofensywnie nie robiąc przy tym wielu niewymuszonych błędów. Federer ma na niego sposób, przyśpieszone piłki z fh i bh sprawią zapewne del Potro sporo kłopotów, ale po pierwsze dyspozycja Feda nie jest na tyle rewelacyjna by grać tak non stop bez błędów. Po drugie Potro na RG pokazał że jest w stanie grać jak równy z równym ze Szwajcarem. JMDP zrobił spory postęp na przestrzeni ostatniego 1,5 roku i nie dotyczy to tylko sfery czysto technicznej, ale również psychicznej. Argentyńczyk rzadko kiedy sie denerwuje, gra bardzo spokojnie, realizując wyznaczona przed meczem taktykę. Mam nadzieje że w dzisiejszym meczu Potro, mimo tego że to jego pierwszy wielkoszlemowy finał, nie spali sie psychicznie i zagra na swoim optymalnym poziomie a jak tak się stanie to jestem przekonany że nieskończy tego meczu bez chociażby jednego wygranego seta.

Tagi: us open :: analizy us open :: typy tenisowe :: tenis :: forum bukmacherskie :: zakłady bukmacherskie
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Analizy oraz Informacje » Tenis » US Open