Korzystając z bana za bashowanie na Ogame wypowiem się w temacie. Dajcie sobie spokój do czasu aż zagrają ligi. Nie ma nic gorszego, niż szukanie spotkań na siłę. W chwili obecnej polecam granie podebranymi typami tenisowymi oraz w hokejowymi ( podebranymi w ten sam sposób ). Ja osobiście gram tenis i kosz wg. Emroda a hokej wg :http://www.hockeypicks.info/index.php?akcja=typer&typer=43
A może nasza grupa zacznie grać moim sposobem? Jest on bardzo prosty, ale według mnie skuteczny - jeszcze nigdy grając nim nic nie straciłem. A przedstawia się on następująco - na dany dzień ukłądamy 2 kupony - jeden AKO z kursem 3 za stawkę 1j, a drugi - COVER z kursem 1,5 za stawkę 2j. I gdy nie trafimy AKO, zwraca nam się stawka, a gdy trafimy - dostajemy 6j czyli wygrywamy stawkax2. Na Cover najlepiej dać jakis jeden meczyk z kursem około 1,5, pewnym według nas na 99% lub ew. jakieś 2-3 meczyki z podporką, a na AKO inne "pewniaki". Co Wy na to?
Wysłany: 2006-01-30, 17:23
Przeczytalem w chat boxie ze za jakis czas konczymy dzialalnosc
Czy to prawda?? !!
Wg mnie powinnismy jeszcze sprobowac zagrac 2-3 kupony i zobaczyc jak bedzie a nie juz rezygnowac .....acha i moja kolejna propozycja jest taka zeby wrocic do gry w tym tygodniu .... CO wy na to??
Tak AKO8 w obecnej postaci kończy działalność. Pomysle o czyms podobnym, jednak w dziale otwartym -> najpierw musze pozbierac niektore posty stad do Archiwum mojego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group