Bonus receives any new user of the site www.vivarobet.com, who correctly enters his data during registration. The user should send the copy of his identity to e-mail info@vivarobet.com. Bonus - $10, 300 RUB, €8.
• Each new user of the site www.vivarobet.com should send that address, which is specified during registration, to the e-mail info@vivarobet.com.
• The new registered user should "Like" our page on Facebook either in English.
• After sending data to email address info@vivarobet.com the account of the user will be replenished with a bonus of $10, 300 RUB, €8 within 3 working days.
Responsibilities of the recipient's bonus:
• Recipient of the bonus must play the amount at least three times prior to the request.
• In order to fulfil the bonus of the bet, the minimum price of one event must not be less than 1.4.
• If, within 30 days the bonus is not be played, then the bonus amount will be cancelled.
Rejestrujesz się na www.vivarobet.com Przy rejestracji podajesz numer paszportu/prawka - jak nie masz nic z tego to nr dowodu. Wysyłasz z maila, który podałeś przy rejestracji skan dowodu (lub paszportu/prawka - w zależności czego nr podałeś przy rejestracji) skan info@vivarobet.com
Co do książeczki wojskowej to z tego co pamiętam przesłania jej (lub jej skanu) za granice (a zapewne siedziba bukmachera jest za granicą) jest w Polsce prawnie zabronione i podlega każe, także radziłbym nie korzystać z książeczki. CBŚ nie śpi
[ Komentarz dodany przez: BePe: 2011-06-10, 10:05 ] Fakt, zapomniałem o tym - usunąłem ino o książeczce...
Co do książeczki wojskowej to z tego co pamiętam przesłania jej (lub jej skanu) za granice (a zapewne siedziba bukmachera jest za granicą) jest w Polsce prawnie zabronione i podlega każe, także radziłbym nie korzystać z książeczki. CBŚ nie śpi
zgadza sie zupełnie, z wojskiej nie ma żartów !!!!
sorry, nowy buk jeszce sie gubię, oczywiscie pokazuje kursy, ale przez moment fakt cos niem działał, ja chyba mam jednak powazniejsze problemy z przegladarką,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group