Soft ten sam co poker.com. Sprawa wygląda tak wpłacilem tam kaske 30.01.08 - 23$, która przepadła jak kamień w wode! Najpierw wpłata była pending ( przez godzine) więc wbiłem na live, i babka z chata ( jeszcze wtedy działającego) kazała mi anulowac i wpłacic jeszcze raz! No to anulowałem ale kasy na mb juz nie było :| Polecieli sobie w ch... kasy nie ma ani na Moneybookers ani na pokerze na maile nie odpisują, mają w dupie od 2 tyg! Uwaga nie radze wpłacac na ten pokerroom.
Wysłałem juz tam chyba 10 maili, na żadnego nie ma odpowiedzi i nie wiem co mam robic Wysyłałem screeny, najpierw prośby, potem nawet groźby i nic - zero odezwu! Kwota niby niewielka ale im nie podaruje, może ktoś coś doradzi? Co zrobic w takiej sytuacji?
O dziwo - działał mi tam live chat 24h/d przed wpłatą, teraz od 2 tyg juz nie działa!?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group