Dziękuje Marcin , milo słyszeć normalną odzywkę nie ciągłe warczenie. ściągnij sobie Przegląd warto poczytać i wogóle warto mieć(tabele ,wyniki itd) Dzisiaj zagrałem jeszcze w Progresji za 1280,00 na 1/2meczu na Rostock. Był to ostatni VIII poziom Progresji. Pięknie weszło i jestem naplusie. ( nie tutaj)
ciągnij sobie Przegląd warto poczytać i wogóle warto mieć(tabele ,wyniki itd)
PS to g.... .. takie głupoty tam wypisują ,że niedoświadczonemu człowiekowi może tylko w głowie namieszać a tabele , wyniki to sobie można bez problemu w necie w 5 sekund wyszukać i ten szmatławiec nie jest do tego potrzebny ..
Jak Wam Pewnie wiadomo najlepsi typerzy w sieci trzymają się razem i wymieniają ze sobą informacje. Wielki Elit współpracuje z kilkoma typerami, których wyniki mówią same za siebie. Jednym z tych typerów jest słynny Smyku. Typer ten na konkurencyjnym forum od początku roku był na plusie Styczeń +2016,36 Luty +243,00 Marzec +2926,00 Kwiecień +456,00 Właśnie dostałem info że został zbanowany bez żadnego powodu. Otóż my znamy ten powód. Konkurencja pobiera kase w postaci abonamentu miesięcznego za podawanie typów tzw specjalnych. Po cóż mają ludzie płacić Adminowi skoro mają za darmo typera który co miesiąc regularnie jest do przodu. Skoro zainteresowanie na abonament spadło trzeba najlepszego typera zbanować i tak też sią stało. Normalnie bandycki numer!!
Ps. Na innym forum gdzie z kolei nie banują Smyku ma prawie +10000 na plusie.
Z tego co mi wiadomo ( co wyczytałem na jednym z forum na których prezentowałeś te swoje FANtastyczne typy) to typer Smyq to ta sama osoba co Elit Typer)
Przepraszam Typera Iwana KSG za zbyt wczesne uznanie go bankrutem w Zakładzie Honorowym. W wyniku mojego błędnego liczenia okazuje się ,że Iwan KSG jest nadal w grze z kwotą 200,00 zł Serdecznie przepraszam za pomyłke.!!
Wielki Elit typer postanowił poszerzyć swoją wiedze i do swojej kolekcji dorzucił płyty (cd dvd), które to wydane zostały wraz Rzeczypospolitą.W przedwczorajszej była płyta o M. Utd, wczoraj o Chelsea. Wychodząc z założenia,że wiedzy nigdy za dużo powyższe płyty polecam. Wielki Elit Typer jest dzisiaj smutny ,gdyż zespół Nagoya (japońska) po otrzymaniu dwóch czerwonych kartek nie zdołał nawet zremisować i przegrał 2:3 na własnym boisku zawalając najpewniejszy zdaniem Elita kupon z wczoraj wysłanych. Humor delikatnie poprawiła Elitowi wygrana w I kolejce z aQg w Konkursie, ale i tak Wielki Elit jest smutny.
Z okazji ŚWIAT WIELKANOCNYCH Wielki Elit Typer składa wszystkim typerom na tym forum życzenia zdrowych i pogodnych Świąt, oraz życzy samych udanych trafień typerskich
Ostatnio zmieniony przez Elit Typer 2007-04-08, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
Hehe widać ze masz przednie informacje z rzecpospolitej.... naprawde jestes wielki coraz bardziej wydaje mi sie ze patrzysz na oferte i wybierasz najmniejsze kursy.... i je grasz
Jeden ma ogromne mniemanie o sobie, mimo iż w rzeczywistości wogóle nie gra, drugi z kolei nie ma pojęcia o matematyce i lubi robić z siebie idiotę... W przyrodzie nic nie ginie.
Jeden ma ogromne mniemanie o sobie, mimo iż w rzeczywistości wogóle nie gra, drugi z kolei nie ma pojęcia o matematyce i lubi robić z siebie idiotę... W przyrodzie nic nie ginie.
Kurcze ten znowu prowokuje. Weźcie dajcie mu warna żeby się oduczył deilnych zaczepek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group