Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-03-09, 17:13 Wpłaty, wypłaty, metody platnosci, softy w pokerromach
Prosze o uzupelniania tematu informacjami dotyczacymi wplat, wyplat, minimalnych, maksymalnych depozytow, jakie rodzaje platnosci obsluguja, z jakiego softu korzysta dany pokerrometc. Po napisaniu informacji post zostanie skasowany. Wszystko bedzie znajdowala sie w jednym poscie, tak zeby zachowac przejrzystosc
Witam Mam problem probuje wyplacic pieniadze z Poker770 ale mam im przeslac kopie "utility bill" i nie kumam o co im chodzi moze ktos pomoze. Dodam ze wyplata jest kierowana na netellera.
_________________ "Never play with your own money!" - Ross Boatman
Czesc s3l3r ztego co mi wiadomo to utility bill" to sa rachunki czyli cha abys przeslal im jaksi rachunek na twoje dane np za prad, gaz, wycinek z banku cokolowiek
ogólnie ma to być jakiś kwitek, dokument, najważniejsze aby było na nim czytelnie widać twoje nazwisko, imię i miejsce zamieszkania np. rachunek z banku
mam pyt odnosnie 5A poker? czy ktos wie czy sa wyplacalni? z 5 $ zrobilem ponad 50. Zeby wyplacic trzeba zlozyc depozyt min. 20$ tylko nie wiem czy wyplacaja....
mam probem z nextpoker, a mianowice nie mogw sie zalogowac na strone nextpoker;/ a z logowaniem do sofu nie mam problemu,a zeby wyplacic kaske trzeba sie zalogowac na ich strone. Ma ktos jakis pomysl co to moze byc? ciaska wyczyscilem ale dalej nic;/
Wysłany: 2008-03-25, 21:32 problem z czekiem od duplicate poker
Witam pozowlilem sobie zalaczyc ten wpis poniewaz widzialem w historii topicow ze uzytkownicy tego forum wyplacali pieniadze ze tej firmy.Ja tez calkiem nie dawno wygralem ta m sporo pieniedzy w turnieju przez nich organizowanym suma prawie 3,500 tys dolarow czek zostal przyslany po miesiacu.Udalem sie do banku PKO BP w celu weryfikacji czek zostal zabrany Inkaso weryfikacja trwala okolo 4 tyg gdzie dowiedzialem sie ze podpis pod czekiem jest niezgodny z tym z ich banku w USA ogromne zaskoczenie jak dla mnie szczegolnie dlatego ze czytalem ze niektorym udalo sie wyplacic pieniadze z tej firmy w formie czeku.Moje pytanie do tych uzytkownikow czy mieliscie takowe problemy przy wyplacie?czy posiada ktos jeszcze ten czek badz jakies screeny ktore moglby mi ewentualnie udostepnic na PMa no i decydujaca kwestia co robic?support odpisal na ich forum, nie na maile moje co takze mnie strasznie zdziwilo ze czek jest jak najbardziej wlasciwy i nalezy sie telefonicznie skontaktowac z nimi poprzez bank.Czy to w ogole mozliwe? dziekuje za pomoc ...pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group