Wysłany: 2010-02-15, 16:17 Wspolny abonament z platnego serwisu?
Witam,
szukam osób do współpracy. Mam dostęp (każdy kto zapłaci ma ) do strony z płatnymi typami. Typują 2 lata bez 2 miesięcy i yield za ten czas wynosi 49% ... Zapewne wielu was w tym momencie przestanie czytać. No cóż, też kiedyś tak reagowałem, ale od stycznia gram ich typy i mogę potwierdzić tę skuteczność.
WAŻNE --> Dla każdego niezdecydowanego darmowy okres próbny w celu weryfikacji autentycznosci.
A dlaczego szukam współpracy? Bo pełny koszt (typy standardowe + USA + ruski hokej) to ponad 1500€ miesięcznie. Ile będzie wynosić składka? Zależy ile osób się zgłosi. Jak już wspomniałem jak ktoś jest zainteresowany proszę o PW. Wyślę nazwę strony itp oraz dogadamy się na temat darmowego testu.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez BePe 2010-08-21, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Rzeczywiscie pisales PW, ale myslalem, ze odpowiedzialem Tak czy siak... ten serwis, o ktorym pisalem nie jest juz aktualny ponieważ stwierdziłem, że podrabiają archiwum. Wciąż jednak mam do dyspozycji kilka MONITOROWANYCH jakbyś był zainteresowany.
Przecież takie coś funkcjonuje od dawna i to bazując na serwisach z monitorowanymi archiwami: płatne-typy.info (serwis zamknięty) czy betgang.pl (serwis otwarty) Tak więc osoby, które chcą uczestniczyć w zbiórkach nie mają z tym problemu. Wg mnie nie sam problem zbiórek jest problemem, tylko to, żeby zebraną kasę mądrze zainwestować (czyli w sprawdzony serwis z bardzo dobrymi wynikami) Przy czym wynik typu 49% to bajka i abstrakcja. Ktoś , kto podaje taki wynik w długim przedziale czasu po prostu kłamie. Wystarczy sprawdzić wyniki najlepszych serwisów na świecie: http://www.sports-tipsters.co.uk/ aby zorientować się, jakie realne wyniki mogą osiągać serwisy oferujące płatne typy
Wysłany: 2010-05-24, 01:23
Polecam strone wygrane1x2.pl i gra typami jednym systemem jezeli ktos potrzebuje konkretnych informacji zapraszam na gg. Gram od 2 lat typami z tej strony i moge powiedziecze jedyna profesjonalna Polska stronka z profesjonalnymi płatnymi typami kursy w granicach 2.10 2.50, jest arhiwum na tej stronie i kupony sa po koleji bez zadnego szwindlu. Korzystałem z wielu płatnych serwisów ale w wiekszosci arhiwa były przerabiane o stronkach z f i x ami radze szybko zapomniec sa to strony zwykłych naciagaczy. Pozdrawiam
Wysłany: 2012-03-22, 13:51
Ja od 3 miesiecy gram typy jednego z serwisów.Jest on teoretycznie płatny ale kwota jaka sobie życzą w porównaniu z innymi stronami jest dość przyjemna bo 25zł za miesiąc do tego zawsze zapominaja "odłączyć dostęp" mnie raz odłączyli dopiero po ok 50 dniach;p. Typy mają dobre podają do tego stawki, gram ich typy i jak na razie każdy miesiąc na plus.Nie chce tu robić jakiejś "spam reklamy"więc jak ktoś chce linka to pisać na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group