Hosting obrazków!
Regulamin
 
 Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt
 

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN



Odpowiedz do tematu Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Systemy Bukmacherskie » Wspolny abonament z platnego serwisu?
Wspolny abonament z platnego serwisu?
Autor Wiadomość
damianns





Dołączył: 23 Cze 2007
Tematy: 1
Posty: 2






Wysłany: 2010-02-15, 16:17    Wspolny abonament z platnego serwisu?

Witam,

szukam osób do współpracy. Mam dostęp (każdy kto zapłaci ma :) ) do strony z płatnymi typami. Typują 2 lata bez 2 miesięcy i yield za ten czas wynosi 49% ... Zapewne wielu was w tym momencie przestanie czytać. No cóż, też kiedyś tak reagowałem, ale od stycznia gram ich typy i mogę potwierdzić tę skuteczność.

WAŻNE --> Dla każdego niezdecydowanego darmowy okres próbny w celu weryfikacji autentycznosci.

A dlaczego szukam współpracy? Bo pełny koszt (typy standardowe + USA + ruski hokej) to ponad 1500€ miesięcznie. Ile będzie wynosić składka? Zależy ile osób się zgłosi. Jak już wspomniałem jak ktoś jest zainteresowany proszę o PW. Wyślę nazwę strony itp oraz dogadamy się na temat darmowego testu.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez BePe 2010-08-21, 13:15, w całości zmieniany 1 raz  
Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
edi143






Dołączył: 17 Lip 2007
Tematy: 4
Posty: 435
Skąd: Polska






Wysłany: 2010-02-21, 14:32    

ok,jestem ciekawy.czy to oznacza ,ze za taka forse kupujesz juz te tpy?.pozdawiam
_________________
Nie czytaj,tylko patrz

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
Xanti





Dołączył: 20 Lis 2008
Tematy: 1
Posty: 34






Wysłany: 2010-02-25, 17:17    

hmm, napisałem mu juz dość dawno na pw i dalej odpowiedzi nie dostałem....

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
damianns





Dołączył: 23 Cze 2007
Tematy: 1
Posty: 2






Wysłany: 2010-02-25, 18:43    

Rzeczywiscie pisales PW, ale myslalem, ze odpowiedzialem :) Tak czy siak... ten serwis, o ktorym pisalem nie jest juz aktualny ponieważ stwierdziłem, że podrabiają archiwum. Wciąż jednak mam do dyspozycji kilka MONITOROWANYCH jakbyś był zainteresowany.

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
alter.vultus





Dołączył: 28 Lip 2009
Tematy: 1
Posty: 2






Wysłany: 2010-05-18, 15:27    

Przecież takie coś funkcjonuje od dawna i to bazując na serwisach z monitorowanymi archiwami: płatne-typy.info (serwis zamknięty) czy betgang.pl (serwis otwarty)
Tak więc osoby, które chcą uczestniczyć w zbiórkach nie mają z tym problemu.
Wg mnie nie sam problem zbiórek jest problemem, tylko to, żeby zebraną kasę mądrze zainwestować (czyli w sprawdzony serwis z bardzo dobrymi wynikami)
Przy czym wynik typu 49% to bajka i abstrakcja. Ktoś , kto podaje taki wynik w długim przedziale czasu po prostu kłamie. Wystarczy sprawdzić wyniki najlepszych serwisów na świecie:
http://www.sports-tipsters.co.uk/
aby zorientować się, jakie realne wyniki mogą osiągać serwisy oferujące płatne typy

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
Dziduszko1





Dołączył: 07 Mar 2010
Tematy: 4
Posty: 131






Wysłany: 2010-05-19, 16:14    

mało które są prawdziwe i ja wole obstawiać sam ...

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
SylwekEZG





Dołączył: 24 Maj 2010
Tematy: 0
Posty: 2
Skąd: Zgierz






Wysłany: 2010-05-24, 01:23    

Polecam strone wygrane1x2.pl i gra typami jednym systemem :) jezeli ktos potrzebuje konkretnych informacji zapraszam na gg.
Gram od 2 lat typami z tej strony i moge powiedziecze jedyna profesjonalna Polska stronka z profesjonalnymi płatnymi typami kursy w granicach 2.10 2.50, jest arhiwum na tej stronie i kupony sa po koleji bez zadnego szwindlu.
Korzystałem z wielu płatnych serwisów ale w wiekszosci arhiwa były przerabiane o stronkach z f i x ami radze szybko zapomniec sa to strony zwykłych naciagaczy.
Pozdrawiam

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
wojciechJ





Dołączył: 16 Mar 2012
Tematy: 1
Posty: 41
Skąd: Poznań






Wysłany: 2012-03-22, 13:51    

Ja od 3 miesiecy gram typy jednego z serwisów.Jest on teoretycznie płatny ale kwota jaka sobie życzą w porównaniu z innymi stronami jest dość przyjemna bo 25zł za miesiąc do tego zawsze zapominaja "odłączyć dostęp" mnie raz odłączyli dopiero po ok 50 dniach;p. Typy mają dobre podają do tego stawki, gram ich typy i jak na razie każdy miesiąc na plus.Nie chce tu robić jakiejś "spam reklamy"więc jak ktoś chce linka to pisać na PW.

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta
 
 
Tagi: systemy bukmacherskie :: pewne systemy bukmacherskie
Wyświetl posty z ostatnich:   
Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Systemy Bukmacherskie » Wspolny abonament z platnego serwisu?

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Progresja na Wspolny Kupon
Elektro78 Nasze Kupony 5 2006-10-10, 16:57
Elektro78
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi wspólny abonament
co myslicie?
bar100 Systemy Bukmacherskie 3 2010-11-14, 22:42
b@rto
Brak nowych postów sprzedam abonament w rebelbetting
smuggie Gadaniec 0 2012-05-21, 08:47
smuggie
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Promocja serwisu !!!
Wesley HydePark 1 2004-09-08, 13:50
Wesley
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Prowadzenie serwisu - kicker.pl
jacekb1 HydePark 0 2005-10-17, 15:44
Gość



 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
 
     
Strona wygenerowana w 0,39 sekundy. Zapytań do SQL: 31


Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. | mapa forum |



Wersja forum PDA/GSM
Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem.
Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne.
Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia.
perfumy fm, fm group