Dzisiaj zmieniam temat ... ale wciąż w tym samym temacie. Zmieniam sobie zasady gry (wszystkim znana Pietnastka - znana jako system Maarasa). Ciekawe jak mi teraz pójdzie.
Szczegóły w następnym poście.
_________________ Wierzymy chĂŞtnie w to, czego pragniemy, i spodziewamy siĂŞ, Âże nasze uczucia podzielajÂą inni..
System (jak powszechnie wiadomo) polega na graniu kolejnych kuponów za wygrane z poprzednich. Wszystko jest (i było juz nie raz ) rozpisane . Grę zaczynam od 2 zł. A planowo kończę na ... a będę ciągnął ile da radę Przy każdym kroku mam 2 możliwości przegranej ponieważ mam zapas z poprzedniego kroku . Natomiast jeśli przegram trzy razy to cofam się do kroku z mniejszą stawka, gdzie też mogę się dwa razy pomylić. AKO w mojej grze będzie wynosić ok. 3,30 aby minus podatek było okrągłe 3.00
Powiecie ... ryzyko duże
Nooo ale gdzie nie ma ryzyka ... wszędzie jest (nawet kurs 1.10 może nie wejść o czym niektórzy się przekonali na swoje skórze nie raz np. w sobotę grając na Anglię )
1 krok Gram za 2 zł wygrana 6 zł - odkładam do banku 4 zł 2 krok Gram za 2 zł wygrana 6 zł 3 krok Gram za 6 zł wygrana 18 zł - odkładam do banku 12 zł 4 krok Gram za 6 zł wygrana 18 zł 5 krok Gram za 18 zł wygrana 54 zł - odkładam do banku 36 zł 6 krok Gram za 18 zł wygrana 54 zł 7 krok Gram za 54 zł wygrana 162 zł - odkładam do banku 108 zł 8 krok Gram za 54 zł wygrana 162 zł 9 krok Gram za 162 zł wygrana 486 - odkładam do banku 324 zł 10 krok Gram za 162 wygrana 486 zł 11 krok Gram za 486 zł wygrana 1458 zł - odkładam do banku 976 zł 12 krok Gram za 486 zł wygrana 1458 zł 13 krok Gram za 1458 zł wygrana 4374 zł - odkładam do banku 2916 zł 14 krok Gram za 1458 zł wygrana 4374 zł ... i w sumie tu można by zakończyć albo kontynuować kolejne kroki już po mniejszej stawce .... np. po 486 zł 15 krok Gram za 486 zł wygrana 1458 zł !! ....
Ile się wygrało? hmmm ponad 9700 ... ładny pieniądz , przyznacie to sami, nie?
Życzcie powodzenia ... a i mam nadzieję, ze sami też skorzystacie z typów :tak:
_________________ Wierzymy chĂŞtnie w to, czego pragniemy, i spodziewamy siĂŞ, Âże nasze uczucia podzielajÂą inni..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group