Co by nie powiedzieć ten rok naprawdę będzie bardzo ciężki. W sumie przepowiednie Jackowskiego mogę się sprawdzić, nie mówił o końcu świata, ale o bardzo złym roku dla Naszej planety, zaczyna się już tragicznie. Więc będzie tylko gorzej
[ Komentarz dodany przez: pershing: 2012-01-26, 14:33 ] nie zapominaj o Majach, pewnie, że najbliższe dwa lata będą mega ciężkie, ale koniec świata - bzdura (chyba, że w znaczeniu symbolicznym )
W znaczeniu symbolicznym jak najbardziej. Bo to, że będzie jakiś kryzys tego się niestety uniknąć nie da. Nie mówię tutaj o przymieraniu głodem, ale na pewno więcej rzeczy będzie w tym roku złych, niestety. Ja jednak optymistycznie patrzę na to wszystko, bo co Nas nie zabije to Nas wzmocni. Wszystko da się przezwyciężyć. Dobra koniec OT, bo nie ten temat.
Miała być druga Irlandia a jest druga Białoruś z tukaszenką na czele .
Białoruś nie została rozsprzedana jak Polska LOL
Ale taki sam reżim
A co do końca świata i przepowiednią majów to polecam poszperać w necie jeśli Acta wam nie zabroni i poczytać że majowie sami mówią że to absurd i oni nic o tym nie wiedza
_________________ Kto nie ryzykuje nie pije szampana !
jak juz to czytałęm miałem nadzieje ale koniec jak przeczytałem to już chu***
Europejski Trybunał Sprawiedliwości orzekł, że nie można zmusić dostawców internetu do zainstalowania systemu zapobiegającego nielegalnemu pobieraniu plików. Stanowiłoby to bowiem naruszenie Karty Praw Podstawowych UE - poinformował portal EuropeanVoice.
Miała być druga Irlandia a jest druga Białoruś z tukaszenką na czele .
Białoruś nie została rozsprzedana jak Polska LOL
Ale taki sam reżim
A co do końca świata i przepowiednią majów to polecam poszperać w necie jeśli Acta wam nie zabroni i poczytać że majowie sami mówią że to absurd i oni nic o tym nie wiedza
Ty chyba kpisz
W Polsce jest reżim? W Polsce jest rozbestwienie i swawola.
Na Białorusi jakbyś napisał, że jest reżim, pod 24 godzinach ślad by po Tobie zaginął.
Wysłany: 2012-01-28, 15:10
w Polsce nie ma prawa, niestety nigdy nikt w tym kraju nie potrawil rządzić a to co dzieje sie w ostatnich latach to jest porostu poezja nie na daremno sejm jest na wiejskiej.Jagby byla druga bialorus to polowa polityków siedziała by w wiezieniu i nigdzie bys nie pojechał tak jak pisze Darecki79, w tym kraju możesz robic co chcesz a wszelkiego rodzaju acty ustawy hazardowe to jedna wielka kpina w tym kraju brakuje kasy- państwo paradoksów.
Podjąłem definitywną decyzję o zawieszeniu procesu ratyfikacji umowy ACTA - powiedział dziś premier Donald Tusk. Jak dodał, jest rozgoryczony na urzędników, bo włożył dużo energii w to, aby kwestie wolności w internecie były przedmiotem nieustannego dialogu.. Dokonałem precyzyjnego, dokładnego przeglądu całej dokumentacji i wysłuchałem bardzo szczegółowych informacji moich ministrów odpowiedzialnych za prace nad ACTA, przede wszystkim ministra Zdrojewskiego i ministra Boniego - podkreślił.
Tusk przyznał, że podczas konsultacji ws. ACTA środowiska reprezentujące interes i punkt widzenia internautów nie były właściwie reprezentowane, a konsultowano się głównie z organizacjami związanymi z nadawcami i twórcami.
- Podzielam opinię tych, którzy twierdzili od początku, że konsultacje nie były pełne - mówił premier, argumentując swoją decyzję. - Przeważały instytucje, organizacje i środowiska związane z nadawcami i twórcami, niż z użytkownikami i nabywcami w internecie - przyznał.
Premier powiedział, że argumenty domagające się ponownego przeprowadzenia konsultacji i zawieszenia procesu ratyfikacji uznaje za uzasadnione.
Wiceszef SLD, europoseł Marek Siwiec jest zdania, że Parlament Europejski prawdopodobnie odrzuci ACTA. Według Siwca, w PE jest coraz więcej przeciwników tej umowy. Jeśli europarlament opowie się przeciwko niej, ACTA prawdopodobnie nie będzie obowiązywać na terenie UE. więcej poczytasz tutaj http://fakty.interia.pl/r...obalona,1757692
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group