Potrzebuję pożyczyć 120 PLN na Moneybookers. Jutro kończy mi się bonus urodzinowy w Bwin i nie chciałbym żeby przepadł. Oddaję we wtorek lub środę z tego względu, że zleciłem dzisiaj wypłatę z Expekta na MB, ale kasa od nich idzie 2-3 dni bankowe, czyli będzie u mnie koło wtorku lub środy. Zaraz jak będzie na moim koncie MB oddaję.
Pomóżcie, a będę wdzięczny. Oświadczam, że nie ma żadnych obaw co do niewypłacalności z mojej strony. Pożyczam - oddaję.
Sprzedam doładowania do telefonów w zamian za kase na MB. Siec i kwota do uzgodnienia oczywiście taniej np. 25 do orange za 22-20 złoty na mb jak ktoś chetny to pw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group