mam do sprzedania poradnik bukmacherski "stań się postrachem bukmacherów" wersje PDF. Wiecej o książce można poczytać na http://zaklady-bukmacherskie.zlotemysli.pl/. Cena do ustalenia. Platnosc MB. prosze o kontakt gg 6377833
Mam pytanko. zalozylem sobie konto na MB i je zweryfikowalem. Jak dlugo trwa wyplata na moje konto? Bo wczoraj wieczorem przelalem pieniadze z MB na konto bankowe (inteligo) i jeszcze kasy nie mam
Wysłany: 2007-06-04, 16:34
kletschkowsyn napisał/a:
Mam pytanko. zalozylem sobie konto na MB i je zweryfikowalem. Jak dlugo trwa wyplata na moje konto? Bo wczoraj wieczorem przelalem pieniadze z MB na konto bankowe (inteligo) i jeszcze kasy nie mam
Potrzebna pozyczka w wsyokosci 20$ na MB lub najlepiej TitanPoker w celu zagrania dzisiaejszego tura. Splacam dlug do piatku plus dorzucam od siebie jeszcze 5$
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group