Przelałem pieniądze z Bet365 na Moneybookers aby móc wypłacić je na swoje konto. Problem w tym, że nie wiedziałem, że przelew z Moneybookers bedzie mnie kosztowal ponad 7 zł do tego muszę zweryfikować swoja tożsamość. Czy istnieje możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers z powrotem na konto Bet365 lub na konto innego buka bez płacenia za przelew tak abym mógł wybrac inną formę wypłaty?
_________________ Wykorzystaj skuteczne i sprawdzone w praktyce systemy bukmacherskie, znane tylko nielicznym, i zacznij wygrywaĂŚ duÂżo wiĂŞcej http://systemy-bukmachers...ortyfingers.php
Wysłany: 2012-02-26, 15:11 Re: wypłata z Moneybookers
Legar napisał/a:
Przelałem pieniądze z Bet365 na Moneybookers aby móc wypłacić je na swoje konto. Problem w tym, że nie wiedziałem, że przelew z Moneybookers bedzie mnie kosztowal ponad 7 zł do tego muszę zweryfikować swoja tożsamość. Czy istnieje możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers z powrotem na konto Bet365 lub na konto innego buka bez płacenia za przelew tak abym mógł wybrac inną formę wypłaty?
Niemając zweryfikowanyego konta Moneybookers /obecnie Skrill/ możesz wpłacać środki tam zdeponowane do ,,buków". Mósisz jednak pamiętać, że w wielu przypadkach spotkasz się z tym iż będziesz miał odblokowaną drogę wypłaty taką jaką dokonywałeś wpłatę /czyli w tym przypadku MB/. Masz ewentualnie jeszcze inną możliwość - dokonaj transferu środków z MB do innego użytkownika tego ,,portfela". Przekazazanie środków natychmiastowe i wtedy pozostaje już tylko wypłata środków ze ZWERYFIKOWANEGO konta MB kolegi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group