byla juz wczesnej otym dyskusja gdybys byl aktywny na forum wiedzial byz dlaczego ongame nie Betsson ani nie EVP. ale ci powiem poniewaz EVP nie odpowiada na maila pershinga wiec narazie mozna zagrac pierwsza serie na ongame. proste prawda
_________________ Jezeli chce ktos pojedynek na YIELD niech pisze PW lub gg . Stawka to pochwala i 25 zl
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-02-02, 16:41
akupoczek nie było tak jak mówisz, proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd, trochę pytałem niektóre room'y i jak usłyszeli moje pytania, prawdopodobną ilość użytkowników - ciężko o coś takiego, dlatego robimy wszystko na własną rękę, lepszy rydz niż nic
Wybrałem ongame, bo do tej sieci należy bardzo wiele roomów, ponad 20 !!! (np. Betsson, Bwin, stryyke, Bet24, eurobet, pokeroom, Mansion Poker czy bestpoker).
Myślę, że taką małą ligę można spokojnie rozegrać już po zapisach czyli w dniach 13-29 luty. Osoby zapisane już mogą podawać swoje propozycje, a z pewnością dojdziemy do konsensusu.
Wysłany: 2008-02-03, 23:41
ja tak samo jak dejw proponuje to rozegrac jak najszybciej , bo za pare tygoniu to ja moge byc bankut albo grzac dupsko w mexyku i zacznijmy jak najszybciej i jestem za tym zeby nie mieszac w to weekendow no to tyle mojego na ten temat
Fajna sprawa i tez chetnie bym zagrał.Tylko jak słysze o ongame to mi sie nóż w kieszeni otwiera To chyba najbardziej nieprawdopodobny soft ze wszystkich.
No nic przemysle sobie
Jeszcze pytanko .Ja w ongame mam różne nicki to ,z którego jak cos mam podać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group