Dołączył: 18 Lut 2007 Tematy: 35 Posty: 986 Skąd: z innej epoki
Wysłany: 2007-07-09, 22:12 Za co kochamy %-) pokera :k:
Teamt luźniejszy, żeby nie się Nam w mózgach nie poje**** od tych wszystkich cyferek na karatch zaczynamy: za te besenne noce
za nauczenie sie "spokoju ducha" i pokory do życia
to gra dla inteligentnych ostanio flop Axx ja A2 slowpaly na wybadanie typ call turn A typ call jak raise on call river x ja znow ostry raise kolezka re raise all i odpala swoje AA jak tu sie nie cieszyc z takiej porażki naprawde byłem pod wrażeniem
_________________ Uczciwy idealista dąży do forsy. Pieniądze to wytłoczona w monecie wolność. A wolność to życie.
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wysłany: 2007-07-10, 15:23 Re: Za co kochamy %-) pokera :k:
Bart napisał/a:
to gra dla inteligentnych ostanio flop Axx ja A2 slowpaly na wybadanie typ call turn A typ call jak raise on call river x ja znow ostry raise kolezka re raise all i odpala swoje AA jak tu sie nie cieszyc z takiej porażki naprawde byłem pod wrażeniem
nie wiedzialem ze w talii jest 5 asow GRUBO Daj linka do pokerroomu ;D
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-07-28, 22:01
To jest temat na prace magisterska Moze to smieszne, ale mnie nauczyl cierpliwosci, chociaz czasem mam odjazd i otwieram okno, aby pozbyc sie monitora No i jak ktos stosuje zasady zarzadzania br to ta dyscyplina jest bardzo stabilna - Ci co graja to wiedza o czym mowie, Ci co nie to ich to smieszy
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-01-23, 17:19
dorzuciłbym do swojej poprzedniej wypowiedzi adrenalinę. I za to, że daje szansę. Tutaj każdy może wygrać z każdym. Czy wygrałbym z Roy'em Jr - nie, czy pokonałbym Fedexa - nie, czy byłbym szybszy od Kubicy - nie. Czy mam szansę pokonać Ivey'a. Negrenau czy Antoniusa? Tak i to nie tak jak w wcześniejszych sportach, gdzie moja szansa to 1 do miliona. Roy - zawał serca, Fedex - zwichnięcie kostki, Kubica - koniec paliwa A tych mam szansą w pokonać nawet w stosunku 1:3, w sumie 1:2, ale jednak mają większe umiejętności to dlatego 1:3.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group