Wysłany: 2011-12-28, 17:32 zablokwanie rachunku w PKO
Witam , . . Kiedyś wypłacałem na konto bankowe, przed świętami niewiele ponad 100zł z Doxxbet . Wszystko było w porządku az do dzisiaj wchodze na konto a tam taka widnieje informacja: "Nie posiadasz żadnego rachunku, na którym mogłaby być wykonana wybrana operacja."
Sadzę ze moze być to związane właśnie z tą wypłatą niestety.
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
już wiem konto zamkniete spowodu niezapłacanego mandatu. Dzisiaj do wszystkich kumpli przyszedł komornik po 110zł za nie zapięcie pasu ( miało być 100zł , do tego 10% dodają ) . Na koncie miałem 109zł dokładnie, które mi zabranoi i zamknięto konto. trzeba poszukac innego banku
Mandacik musiał mieć już kilka lat. Z moich kumpli juz 3 lata jakieś grosze przy zwrocie podatku sciagają, ale o komorniku nie słyszałem. Chyba że się nie przyznali...
Wysłany: 2012-01-03, 21:17
dziwna sprawa, skąd mogli wiedzieć że masz konto i którym banku? jedynie co mogą to zabrać/uszczuplić zwrot podatku. komornik do takich kwot może wychodzą z założenia dyszka do dyszki i brzęczą kieliszki a bank też se poleciał to że masz zero na koncie to już zamykają konto? dziwne. mnie tam PKO takich psikusów nie robiło, co najwyżej kartę mi wciągali ale to przez alkohol raczej
A więc tak, najpierw komornik czy też inaczej poborca skarbowy przysyła powiadomienie badz sam przychodzi po kase nastepnie po jakimś roku po braku wplaty zdobywa nakaz zajecia konta bankowego na który rozliczasz sie co roku ze skarbówką kwota jesli mandatu była 100zł to za pierwsze wezwanie jakies + 11zł nastepnie kwota ta rośnie do około 50zł jesli nic nie bedziesz miał na tym koncie po około 1,5-2 lata znowu przychodzi ten poborca i chce kase trzeba go spławić i tak po 3 latach nie trzeba płacić nic przychodzi lsit o umorzeniu troche sie mandatów nałapało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group