note chyba wraca do gry tylko muszę zobaczyć czy leży w łapie nexus jakies bugi wyczytalem uj wie ile prawdy
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Planuję zakup telefonu Desire Z . Jeżeli ktoś korzysta z tego modelu to proszę o podanie wad tego telefonu z jakimi musi sie borykać na codzień Ewentualnie co proponujecie- do tysiąca zł
z minusów jak dla mnie: -spora waga -czasem sie przytnie -klawiaturka chodzi dosyć lekko, ale sama z siebie się nie otwiera -po wgraniu najnowszej wersji androida w wiadomosciach nie rozumie polskich wyrazów i podkreśla je, ale podobno jest jakiś tam patch do tego -bateria tragedia, ale w sumie czego się spodziewać od smartfona
Kierwa, ja mam Blade'a i na standardowym romie z playa ani zacinki a poinstalowane fpyte
Chomik napisał/a:
-bateria tragedia, ale w sumie czego się spodziewać od smartfona
Dzisiaj o 8 rano odlaczone - zostalo 81% baterii a i zdjec kilka zrobilem, na wifi siedzialem i bez wifi na necie tez, z 10 minut rozmowy i kilkanascie smsow. Na razie to mi wyglada ze slabe baterie w smartfonach to jakis stereotyp.
PS. Za 1300 na allegro chodza Desire HD, ja bym cholercia dolozyl jakbym juz mial kupowac taki drogi telefon. Albo HD2 okolo 800 - tylko tu juz nie Android a WM. Albo HD7 tez z WM okolo 1100.
No ale podsumowujac, to ja, majac kupowac telefon za 1000 zl - wolalbym juz dac 1300 i kupic tego Desire HD. To jest kierwa komp z opcja dzwonienia.
Dzisiaj o 8 rano odlaczone - zostalo 81% baterii a i zdjec kilka zrobilem, na wifi siedzialem i bez wifi na necie tez, z 10 minut rozmowy i kilkanascie smsow. Na razie to mi wyglada ze slabe baterie w smartfonach to jakis stereotyp.
to musisz mieć mega baterię... nie powiem, bateria trzyma w miare dobrze jeżeli nic nie robisz (przykład dziś od 13:00 do chwili obecnej zjadło raptem 5%, ale nic nie robiłem z telefonem), zas przy takim wifi to ciągnie niemiłosiernie
mój pierwszy smartfon więc takie mam zdanie... wczesniej miałem zwyklaki i może przez to porownuję tak te baterię, ale jest dalekooo w tyle, no ale nie ma co się kłócić o baterie, tyle opcji tel ma wiec nie ma sie co dziwić
No ale podsumowujac, to ja, majac kupowac telefon za 1000 zl - wolalbym juz dac 1300 i kupic tego Desire HD. To jest kierwa komp z opcja dzwonienia.
A czym się tak znacząco wybija ten Desire HD że zainwestowalbyś w niego b@rto ??
Porownujac go do Desire Z to: - lzejszy - wyswietlacz w Z = 3,7 cala, w HD = 4,2 - procek w HD 1GHz, w Z 800 MHz. Nie wiem kierwa co trzeba zrobic zeby to sie zaczelo mulic albo co. - aparat w HD 8 MPx ale zapewne masz to gdzies Do dobrych zdjec wystarcza nawet 3 MPx No jesli zalezy Ci na sprzetowej QWERTY to oczywiscie bierz Z. W sumie jak przyjrzalem sie dokladnie tematowi, to moge dojsc do wniosku, ze Z idzie podkrecic do 1 GHz dosc prosto i wtedy praktycznie roznily by sie wielkoscia wyswietlacza.
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
pany doradzcie warto wydawac okolo 500zł na samsung wave s5330 ?? (moja siostra chce kupic), jakie sa wady/zalety tego telefonu ? znajdzie sie cos lepszego za ta cene ?? (smartfony)
pany doradzcie warto wydawac okolo 500zł na samsung wave s5330 ?? (moja siostra chce kupic), jakie sa wady/zalety tego telefonu ? znajdzie sie cos lepszego za ta cene ?? (smartfony)
Odradzam zdecydowanie ten telefon!!! Przecież w tej cenie można mieć Xperie X8 z Androidem... Lepiej sobie poczytaj jakieś testy o tym telefonie, od razu Ci się odechce kupować ten szmelc.
Ja mam Nokie C2-02 i jestem zadowolony. Dałem tylko 350PLN, a po moich poprzednich aparatach miałem spory uraz w ogóle. Albo bateria słaba, albo jeszcze gorsza, brak zasięgu, ech. A tu wszystko w porządku, trzyma długo moc, z zasięgiem kłopotów nei mam. Jedyna wada, to ten znany z Nokii biały ekran, który pojawia się od czasu do czasu.
W tej kategorii cenowej - zdecydowanie wart polecenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group