Wysłany: 2006-10-12, 16:33 Zapewne nie wejdziesz do tego tematu...
No witam :D Po dosyć długiej nieobecności znowu wracam... I chciałbym wszystkich przeprosić za moje wcześniejsze zachowanie - te gadania o tych moich super programach... Jak teraz czytam te moje archiwalne posty, to się śmiać chce... Tak więc teraz nie chce już z nikim tu wchodzić w konflikty - wraz z Grabkiem ;) Chcę zakopać topór wojenny z nim :) Co prawda nie oddał kasy, ale w końcu to, co mu sprzedałem, nie za bardzo ładnie działało, więc sorry... Dobra, koniec wstępniaka, bo zaczynam gadać jak baba... Przejdźmy do typów! Grać będę piramidką - zaczynam pierwszy kupon od 10 zł, przy przegranej następny gram o 2% stanu konta więcej (w moim przypadku o 2 zł), a przy wygranej o 2% mniej. Typy z kursem około 2, głównie na gospodarza, under/over lub ewentualnie na remis ;) Cel: gra dla satysfakcji xD (ale w realu oczywiście gram - a dokładniej w expekcie :D). Więc zaczynam zabawę...
[EDIT]
I żeby nie było że nie ostrzegałem - moim celem jest skuteczność powyżej 50% (bo do tego systemu tyle wystarczy żeby wyjść na plus) i taka mnie w pełni usatysfakcjonuje, więc raczej wszystkich moich typów nie polecam grać za większe sumy (szczególnie remisów ;D), raczej polecam je do systemu, jakim ja gram. Wszelgie uwagi i sugestie co do typów/systemu jakim gram proszę kierować na GG ;) I sory jeżeli będzie irytowała Was liczba edycji tego posta - wszystkie aktualizacje o systemie, obstawianiu, jakichś dodatkowych statach będę podawał tu.
Ostatnio zmieniony przez Apocalyptiq 2006-10-12, 21:48, w całości zmieniany 5 razy
Niestety nie będę już tu podawał typów - prowadzę aktualnie 7 piramid, więc raczej jest niemożliwe, abym ze wszystkich podawał typy Lecz w topicu, w którym opisałem ten system, będę podawał od czasu do czasu troche typów z tych piramidek. Choć narazie są tylko testy, więc nic pewnego I zaznaczam, że jestem słabym typerem, więc wielkiej skuteczności ode mnie nie oczekujcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group