Ważne żeby kapitałem obracała jedna osoba i robiła to u buków netowych (podatek+możliwość puszczania prawie w każdej chwili). Jeżeli Piomil będzie to robił w imieniu Olisadebe, gdy ten nie będzie mógł to nie ma oczywiście problemu (sam zresztą mógłby dołączyć do konkursu, bo się u nas w ogóle nie udziela, jedynie na "meczu" męczy biedne dzieciaki swoją wiedzą ) Wydaje mi się, że typy wybierać będziemy i tak dzień wcześniej, więc zdążymy czasowo! W razie czego mogę się tym zająć - mam konta netowe i nie przewiduję odcięcia od sieci Jestem jednak pomysłodawcą obracania kapitałem i jeszcze wyjdzie na to że chcę wyłudzić od was 15 zł. Dlatego jeżeli będzie trzeba mogę się zająć naszymi pieniędzmi, ale tylko jeżeli Oli i pozostali nie będą mogli tego uczynić. Najlepiej jednak gdyby kapitałem obracał Olisadebe przy pomocy Piomila!
Jeszcze problem jak będziemy typować - proponuję demokratycznie! Jest nas siedmiu czyli 4 (lub 5) głosy za danym typem uznają go. Natomiast 6 lub 7 głosów za - wtedy np. gramy za podwójną stawkę. Raczej zagramy chyba singlami i dublami, ale czasem można skleić jakiś systemik?! To też trzeba ustalić!!
Wysłany: 2005-09-11, 21:24
Jakby co to jestem zwarty i gotowy pomóc wam :cwaniak1: ale jeśli ten obowiązek spadnie na kogoś innego równiez nie bede plakac Tylko jeszcze ustalcie w jakim buku bedziecie mnozyc kapital chyba , ze to jest juz ustalone bo moja leniwa d*** nie chciala czytac tematu od poczatku
Dobra panowie, to co robimy z tą kasą. Widzę że trudno jest się dogadać i podjąć decyzje. Jeśli odpowiada to mogę udostępnić własne konto na expekcie, które w tej chwili jest puste. (czytaj 0zł) Oczywiście zrobimy oddzielny temat do typów i będziemy grali typy te które zostaną przegłosowane wiekszością.
Jednakże częstokroć mnie nie ma i ktoś musiałby zająć sie moim kontem i je obsługiwać (oczywiście wybierzcie sami, najlepiej ktos kto ma stały i częsty dostep do kompa).
Wysłany: 2005-09-17, 15:19
Dobra-Piomil będzie nam grał-bo chyba z nas wszystkich najczęściej jest na kompie Ja też mogę udostępnić swoje konto na GB(0zł ) Od poniedziałku są nowe turniejre i można już grać chyba. Załóżmy nowy temat-tam będziemy ustalali szczegóły, co , jak i za ile grać Jeśli nie macie nic przeciwko to możecie mi dac kase na Moneybookers, ja stamtąd wezmę ją na GB
_________________ Vamos: Shahar Peer Julia VakulenkoMara SantangeloLucie HradeckaJames BlakeIvo KarlovicFabrice SantoroFelix Mantilla
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-17, 15:55
temat zapisów zamykamy, na wspolne konto otworzyłem nowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group