Wysłany: 2005-08-25, 21:15 Zapisy do II edycji nowego konkursu tenisowego!
Jako ze czas urlopów,wakacji dobiega powoli konca to zaczynamy zbierac zgłoszenia do II edycji naszej zabawy!
Zasady w porównaniu w edycja inauguracyjną pozostają bez zmian bo wydaje sie ze sie dobrze sprawdziły ,nie było żadnych problemów ani niedomówień. Takze regulamuin znajdziecie tutaj--- Regulamin a w razie watpliwosci zgłaszajcie swoje pytania tu --- Pytaj smialo o wszystko
Wpisowe pozostaje bez zmian czyli jedyne 15 złotych a co do podziału puli jaka sie uzbiera na nagrody pomyślimy nad tym wspólnie jak już wiadome bedzie ilu bedzie uczestników.
Również tak jak w poprzedniej edycji osoba odpowiedzialną za sprawy finansowe bedzie wiarygodny i niezwykle pewny BPL a to dane konta na które po zapisie nalezy przesłać wspomniane 15zł :
Numer konta: 03114020040000390235862255 (Konto w MBANKU) Dane posiadacza konta : Robert Aromin ul.Romera 2/157 76-200 Słupsk
W tytule wpisujemy swoj nick z forum i jako ze start zabawy jest planowany na poniedziałek 5 września to prosze wziąsc pod uwage zeby odpowiednio wczesniej wpłacić pieniazki szczegolnie gdy ktos wplaca na poczcie bo wiadomo ze kaska przez nich pojdzie minimum 2-3 dni,wazne zeby wszystkie wpłaty do niedzieli 4 wrzesnia byly juz na kocie
Tak wiec pozostaje nam zaprosić goraco do konkursu ,zabawa bedzie zapewne jak w I edycji swietna a emocje gwarantowane Zapraszamy do udziału i pozdrawiamy! Piostar i Krzysiekow
Jeszcze nie wpłaciłem, a już się wymądrzam ale ma pewną propozycję Pula uzbiera się ok. 100 zł tak więc ewentualne nagrody nie będą powalać na kolana. Może więc będziemy przez cały czas trwania konkursu obracać tą pulą i mam nadzieję zwiększyć ją na koniec. Widzę to w ten sposób że BPL przelewa całą sumę jednemu z nas - idealny byłby Olisadebe jeżeli oczywiście ma konto u buka netowego najlepiej w Expekcie. Wiekszością głosów podejmujemy decyzję co gramy i za ile. W ten sposób z jednej strony będziemy ze sobą rywalizować, z drugiej zaś wspólnie walczyć o jak największą nagrodę. Czekam na opinie!
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-04, 19:33
Poszła wpłata na konot za Aero.
Co do Twojej propozycji, warta jest zastanowienia. Pytanie tylko czy każdemu będzie to odpowiadać, bo równie dobrze możemy uszczuplić tą pulę.
Właśnie dlatego niech się wszyscy wypowiedzą. Jeżeli nawet przyjmiemy zasadę zwycięzca bierze wszystko to i tak zarobi on tylko niecałą stówkę. Wydaje mi się, że wspólnie nie mamy prawa być do tyłu, bo inaczej wyjdzie, że w konkursie biorą udział sami amatorzy
Jestem za takim rozwiazaniem jak najbardziej,bo i tak powiedzmy sobie szczrze ze po podzieleniu tej puli co mamy do wygrani zapomoge dostaną a nie atrakcyjna nagrode
Moim zdaniem możemy zrobić tak: -jest nas niewielu więc problem z obsługą konkursu jest niewielki -przedłużmy termin konkursu do końca sezonu tzn. do Masters Cup w Szanghaju w połowie listopada; -do tego czasu obracajmy pieniędzmi i potem dzielmy wygraną -ewentualnie zastanowimy się po zaplanowanych 4 tygodniach co dalej - nie wierzę że grając typy uzgodnione wspólnie przez najlepszych typerów tenisa na tym forum wyjdziemy na minus -od poniedziałku konkurs trwa oczywiście normalnie, a kwestie finansowe załatwimy w międzyczasie -niech się przede wszystkim wypowiedzą Piostar i Krzysiekow bo to ich konkurs
P.S Uważam że zrobienie z puli ok.100 zł sumy 500 zł do końca sezonu jest jak najbardziej realne.
Właśnie wpłaciłem
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-06, 06:56
Dobra przesuwamy start zabawy o tydzień i na razie gramy planowane 4 tygodnie. Będzie prawdopodobnie 7 osób. Ja nie widze problemów i spokojnie możecie obracać tą kasą na nagrody. W zależności ile tego bedzie na koniec podzielimy miedzy sobą. A więc do dzieła panowie i czekamy na kolejne zgłoszenia.
Wysłany: 2005-09-11, 13:56
Dobra-Panowie...Nie potrzebujemy tu przypadkowych ludzi, myślę że tworzymy dobry zespół, wiec nie czekamy już na innych Proponuję, żeby jeden z organizatorów jeszcze raz napisał klarowne zasady gry w tej edycji i zaczynamy od jutra,co??
To moja propozycja...
_________________ Vamos: Shahar Peer Julia VakulenkoMara SantangeloLucie HradeckaJames BlakeIvo KarlovicFabrice SantoroFelix Mantilla
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-11, 17:31
Zasady są przedstawione w regulaminie, który się nie zmienia. Konkurs trwa cztery tygodnie. Zaczynamy od jutra bez względu na wszystko. Życzę wszystkim powodzenia.
PS. Czy wszyscy są za pomysłem Emroda?? Ja jestem na tak. Jeśli nie będzie sprzeciwu to gramy o ile Oli się zgodzi na swoje konto. Utworzymy wtedy oddzielny temat do tego celu.
Wysłany: 2005-09-11, 20:00
Wiecie co....Jeśli mam być za to odpowiedzialny to spoko-nie ma sprawy, tylko jest jeden problem. Mianowicie mam jakieś jeb*** zabezpieczenia i nie mogę logować się na strony bukmacherskie, bramki sms itp Poza tym, zabierają mi niedługo kompa na 4-5 dni...Ale to mniejszy problem, bo ''decyzje'' o tym co gramy można mi przesłać eskiem przez ten czas(np Krzysiekow, czy inny z Was...) A co do tego ''logowania'' to mam zaufanych ludzi(czytaj: Piomil), i on(i) mogą puszczać te kupony - BEZPROBLEMOWO :cwaniak1: Co Wy na to?? Nie ma tu mowy o żadnym ryzyku.... Może tak być??
P.S. Czyli codziennie ustalamy wspólnie co gramy i za ile, tak??
Pozdrawiam
_________________ Vamos: Shahar Peer Julia VakulenkoMara SantangeloLucie HradeckaJames BlakeIvo KarlovicFabrice SantoroFelix Mantilla
Wiecie co....Jeśli mam być za to odpowiedzialny to spoko-nie ma sprawy, tylko jest jeden problem. Mianowicie mam jakieś jeb*** zabezpieczenia i nie mogę logować się na strony bukmacherskie, bramki sms itp Poza tym, zabierają mi niedługo kompa na 4-5 dni...Ale to mniejszy problem, bo ''decyzje'' o tym co gramy można mi przesłać eskiem przez ten czas(np Krzysiekow, czy inny z Was...) A co do tego ''logowania'' to mam zaufanych ludzi(czytaj: Piomil), i on(i) mogą puszczać te kupony - BEZPROBLEMOWO :cwaniak1: Co Wy na to?? Nie ma tu mowy o żadnym ryzyku.... Może tak być??
Jesli nie ma mowy o żadnym ryzyku to nie mam osobiście nic przeciwko ( chodz kto to wie co moze Piomilowi do główki strzelic - zart oczywiscie ) Ale mam pytanko czy to przez cały czas bedziesz miał ten problem z logowaniem?-bo jeśli tak to moim zdaniem nie ma po co komplikowac sobie zycia,znaczy: Tobie,Piomilowi i osobie wysyłajacej sms-ki(pewnie ze moge to byc ja,nie o to mi chodzi ) i "cięzar" obstawiania u buka przenieść to osobe która to moze robić poprostu bezposrednio (Emrod czy Piostar albo ktoś inny z nas...) - prościej,szybciej ,ja to tak przynajmniej widze
Olisadebe napisał/a:
P.S. Czyli codziennie ustalamy wspólnie co gramy i za ile, tak??
Pozdrawiam
Mysle ze codziennie nie musimy - zalezne to pewnie bedzie od tego czy jakiś typ warto naprawde grać danego dnia równiez pozdrawiam
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2005-09-11, 20:33
Ja widzę to tak, że codziennie 2-3 typy najpewniejsze według Nas puszczamy. Jaka forma tego będzie (czyje konto i jak) to chyba już Twoja wola. Ja ze swojej strony mam do Ciebie zaufanie, jeśli chcesz zgadać się z Piomilem też nie widze problemu. Oczywiście zacząć nie musimy od jutra, najlepiej na spokojnie to obgadac. Jest Nas 7 więc konto początkowe to 105zł, więc mały kapitał jest.
Jestem chłopak ugodowy, więc ze mną nie ma żadnego problemu. Jeśli to nie wypali to możemy założyć własne oddzielne konto np 3-4 graczy i spróbowac szans w tenisie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group