mam pytanko wyplacajac pieniadze z BAW co to jest ten Kod banku konto mam w BZWBK S.A. dzieki za odpowiedz edit. aha i co z tymi skanami dowodu bo to bedzie moje pierwsza wyplata ??
kod banku zawarty jest pomiędzy 3 a 10 cyfrą w Twoim numerze konta. poniżej przykład 00 0000 0000 0000 0000 0000 0000 skan dowodu wyślij jak najszybciej, unikniesz pozniej oczekiwania na weryfikację.
Wysłany: 2004-11-14, 11:36
Sorki jesli to było ale się spiesze i nie mam czasu przejrzeć...Ile wynosi minimalna wpłata do betandwin?? Bo mam pare euro na koncie w Moneybookers a słyszalem ze tam mozna wpłacać właśnie z tego banku
minimalna wplata to chyba 1PLN jesli chodzi o przelew bankowy. Wplacalem 5PLN i wszystko ok. Ale z Moneybookers moze byc inaczej... najlepiej napisz do nich maila.
Jak szybko reaguje support betandwin na wiadomosci e-mail? Na pierwsze pytanie otrzymalem po 1-2 godz. odpowiedz a na kolejne juz wcale :-/ Myslalem ze jak zapytam o wplate kasy to odpowiedza od razu, bo to dla nich najwazniejsze zebym zainwestowal, a tu mnie olali. Druga sprawa to czy jak przesle im kase poprzez przelew bankowy to tez musze odsylac skac z dowodu tozsamosci zeby dokonac pierwszej wyplaty? I ile trwa taka weryfikacja. Sorx za pytania, ktore moze sie powtarzaja, ale jest promocja, ktora mija dzis w betandwin - wplacasz 150 zl otrzymujesz od nich 150 zl i odpowiedz co do wplaty jest dla mnie bardzo wazna. Moze ktos z Was moze mi odpisac czy wplacajac kase przelewem (bo od niedawna maja w Polsce konto) wystarcza mi dane tak jak przy zwyklym przelewie?, czyli: - nazwa odbiorcy - adres - nr konta - i wyjatkowo w przypadku betandwin kodzik, ktory trzeba wpisac w celu wplaty, czyli w polu tytulem... Podany jest tam jeszcze IBAN i SWIFT. I tu moje pytanko czy WPLACAJAC kase w ogole ich potrzebuje czy przelewam pieniadze jak do kazdego innego banku krajowego?
Odpiszta jeszcze dzis, bo dzis musze wplacic kaske zeby sie na promocje zalapac
Mam takie pytanie: czy wplacajac kaske przelewem na zwyklym blankiecie takim jak na poczcie w polu tytulem wystarczy wpisac numer odniesienia czy cos jeszcze??
Jak ktoś będzie w betandwin chciał założyć konto, to niech najpierw napisze na priv.. Podam link, dzięki któremu ja i ta osoba dostaniemy bonus 10euro (po pierwszej wpłacie na konto - bonus przyjaźni:D )..
Wysłany: 2004-12-06, 17:49
po zarejestrowaniu sie u tego Booka nalezy wejść wpłaty/wypłaty a nastepnie Bank Transfer_Przelew Bankowy wpisujesz kwotenp 100 po przejsciu dalej otrzymasz taka informacje którą zamiescisz dokładnie jak ci podpowie Aby dokonać przelewu bankowego w obrębie kraju, podaj za pomocą telebanking lub w najbliższej dla Ciebie filii banku nasze dane bankowe i przyznany przez nas numer odniesienia ("cel wpłaty"). Niezwłocznie po otrzymaniu kwoty na nasze konto, wpłacona suma zostanie zapisana na Twoje konto zakładów.
Cel wpłaty Odbiorca betandwin.com Int.Ent. AG (Addr: Babenbergerstr. 9/17, 1010 Wien) Bank Deutsche Bank Polska S.A IBAN PL87188000090000001150255003 SWIFT DEUTPLPX Numer konta 87188000090000001150255003 Kwota 100.00 PLN Numer odniesienia (cel wpłaty) 249182
Zwróć uwagę, że do każdego przelewu jest potrzebny nowy numer odniesienia. Upewnij się, że kwota, którą chcesz przelać jest identyczna z podaną kwotą. W przeciwnym wypadku kwota zostanie z powrotem przelana na Twoje konto.
Czy ktoś z Was musiał przesłać skan dowodu osobistego dla betandwin czy wypłacie ? a jeśli tak to w jakich okolicznośćiach, i poproszę też o wypowiedź osoby które wypłacały bez skanu dowodu oraz okolicznośći jakie temu towarzyszyły.
Wysłany: 2004-12-29, 19:33 Polecam !!!
Polecam wszystkim B&W. Po wygraniu kuponu kasa jest za 5 10 min na Twoim koncie. Jest strasznie dużo zakładów... ostatnie nawet 199 zakładów na mecz newcastle arsenal polecam B&W pozdrawiam!!!
_________________ ••• FC Bayern MĂźnchen & AS Roma•••
Mam zamiar się teraz zarejestrować w BAW. Chce wpłacić 50 zł. Czy są tam obecnie jakieś promocje?
A tak w ogóle to gdzie najlepiej sie teraz zarejestrować?
Ależ oczywiście, że są promocje:). Np. jeśli podasz mnie jako osobę polecającą to otrzymasz extra premię (nawet 40 zł) nie licząc już tego, że na granie dostaniesz drugie tyle co wpłaciłeś
Napisz do mnie PW (PM) - wszystkich innych też zapraszam ( chętnie wszystko objaśnię i wytłumaczę)
No i lepszego buka to chyba nie znajdziesz !
_________________ Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mecz kupiĂŞ
adingh masz troche pecha bo z koncem roku skonczyla sie promocja - wplacasz 140 zl a drugie 140 zł dostajesz gratis na granie
teraz mozesz jedynie polecenia osoby i jak wplacisz 10 euro w przeliczeniu na zlotowki to dostajesz 10 euro bonusu :-)
jak sie zdecydujesz na jakas osobe polecajaca dostaneisz od takiej osoby maila :
Właśnie przeczytałem o bardzo fajnej akcji promocyjnej w betandwin. Mianowicie jeśli teraz zarejestrujesz się w ramach programu przyjaźni, każdy z nas otrzyma premię na zakłady w wysokości 10 euro.
Ponieważ interesujesz się sportem, zapewne chciałbyś spróbować oddać swój typ online!
Aby otrzymać bonus EUR 10,-, musisz kliknąć poniższy link i darmowo się zarejestrować. Bonus zostanie automatycznie zapisany na konto po dokonaniu pierwszej wpłaty.
Kto mi wytlumaczy cos o tych systemach w B&W. chodzi mi dokladniej o stawki, Stawka na zakład powiedzmy 1 zl czyli jezeli chce obstawic System - Lucky 63 (63 Zakłady) czyli 63 zlaklady to za taki kupon wyjdzie mi 63 zl ?? jak to jest z gory dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group