W tym szczególnym dniu pragnę zyczyć Ci wszystkiego najlepszego. Chcę wyrazić Ci moją wdzięcznosć,miołość i szacunek. Bylo wiele takich dni,gdy nie szanowalem tego co mi mowileś lub po prostu "pyskowalem" raniąc serce Twoje. Żadko kiedy moglem zwyczajnie powiedzieć Tobie,że Cię kocham,ale wiedz ze tak bylo,jest i zawsze będzie!!! Czasem widzialem wzruszenie na Twej twarzy,a to tak bardzo porusza moje serce. Czesto wracam pamięcią do tych chwil. Jestem Ci wdzieczny za wszystko,za wyrzeczenia,milość,opieke,a przede wszystkim za cierpliwość. Cieszę się,że jestes moim tatą. Modle sie za Ciebie,aby dobry Pan Bog obdarzyl Cię siłami i zdrowiem. Aby blogoslawil Ci w każdym dniu i przepraszam za wszystkie przykre slowa,bardzo zaluje. Kocham Cie!!!
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-08-14, 14:06, w całości zmieniany 1 raz
to ja tesz się do życzeń dołożę bo jeszcze bana zarobię . a tak na serio: wiele najlepszego
_________________ "precz z t a k i m Bogiem! Lepiej Âżadnego Boga, lepiej na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ dolĂŞ swÂą zdziaÂływaĂŚ, lepiej szaleĂącem byĂŚ, lepiej samemu BOGIEM siĂŞ staĂŚ!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group